
Риба, маринована в лимоні, запечена із зеленню і часником
Якщо Ви любите рибу і шукаєте різні рецепти її приготування, цей рецепт для Вас. Запечіть рибу в духовці з попереднім її маринуванням. Вдалий маринад за перевіреним рецептом - вже половина справи. Інгредієнти запропонованого в цьому рецепті маринаду - зелень, лимон (сік і цедра), рослинне масло і часник. Це класичні компоненти для маринаду, які добре поєднуються з ніжним смаком риби, не забиваючи його. При запіканні в духовці зберігаються всі цінні властивості риби. Вона менш калорійна і добре засвоюється. За цим рецептом риба виходить дуже ароматною, з трохи підсмаженою скоринкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Spicy Salted Herring 1500g
700 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
50 мл.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Garlic
3 зубчики
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Зелень дрібно нарізати.
02
Дрібно нарізати часник.
03
З лимона зняти цедру. Видавити сік.
04
Змішати олію і сік лимона.
05
Додати зелень, часник, цедру. Посолити, поперчити.
06
Рибу змастити маринадом і поставити в холодильник на 30 хвилин.
07
Викласти рибу у форму для запікання. Запікати при температурі 180°С протягом 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores