
Риба запечена в духовці
Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.
Ingredients
Філе риби
500 г.
Молоко
150 мл.
Кукурудзяне борошно
200 г.
Яєчний білок
з 3 яєць
Приправи
за смаком
Preparation steps
01
В окремій ємності змішати білки і молоко.
02
В іншу насипати кукурудзяне борошно.
03
Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.
04
Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.
05
Запікати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores