
Домашнє тушоковане куряче м'ясо
У кожної господині є свої рецепти приготування тих чи інших страв. Приміром, той же самий зелений борщ всі готують трошки по-різному, хоча сама страва дуже старовинна і головний інгредієнт - щавель залишається завжди незмінним. Ось і ми сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом приготування домашньої тушонки з курки. Тушонку почали готувати давно і у кожного є свій рецепт приготування цього чудового продукту. Але куряча тушонка, приготована по-нашому рецепту, відрізняється особливим смаком. Домашня тушонка з курки виходить дуже ніжна, ароматна і смачна. Відкривши баночку такої тушонки, ви будете насолоджуватися її прекрасним та ніжним смаком, що тане в роті. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
2 кг.
Mriya Black Pepper Peas 20g
20 шт.
Salt Egypt
20 г.
Bay Leaf
4 шт.
Preparation steps
01
Курку нарізати середніми шматочками і укласти в каструлю.
02
Додати сіль, перець і приправи за смаком.
03
Поставити в холодильник на 1 годину.
04
На дно стерильної банки укласти лавровий лист і чорний перець горошком. Укласти в банки куряче м'ясо. І відправити банки в духовку на 4,5 години при температурі 140˚С. Коли тушонка буде готова можна закручувати стерильними кришками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores