
Домашній сир із зеленню і кмином
Сир - це неймовірно корисний продукт. Сири відрізняються високим вмістом білків, молочного жиру і мінеральних речовин. Білки сиру краще засвоюються організмом, ніж молочні. Активні речовини сирів сприятливо впливають на травні залози, збуджують апетит. Живильні речовини, що містяться в сирі, засвоюються організмом майже повністю. У сирах містяться вітаміни A, D, E, B1, B2, B12, PP, C, пантотенова кислота. Також високий вміст у сирі кальцію і фосфору, які тут знаходяться в оптимально збалансованому співвідношенні. Сьогодні пропонуємо вам в домашніх умовах приготувати цей диво-продукт із зеленню і кмином.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Zarog Kefir 2.5% 870g
1 л.
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Salt Egypt
за смаком
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
0,3 ч. л.
Garlic
1 шт.
Spice Cumin Ground
за смаком
Dill 70g
за смаком
Cilantro 70g
за смаком
Auchan Green Onions Bundle 75g
за смаком
Preparation steps
01
У каструлі змішати молоко і кефір, поставити на вогонь. Не доводити до кипіння, влити тонкою цівкою, збиті яйця з сіллю. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні, до моменту відділення сироватки.
02
Зняти з вогню каструлю, остудити протягом 1-2 хвилин, додати рубану зелень і червоний перець, видавити часник.
03
Вилити масу з каструлі в друшляк з марлею в два шари. Придавити масу ложкою.
04
Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Розкрутити марлю, отриману грудку викласти на блюдце, поставити зверху щось важке. Поставити в холодильник на кілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores