
Котлети з цвітної капусти
Кольорова капуста стала популярною, саме як кулінарний продукт, в Іспанії, коли араби привезли її туди в ХII столітті. Потім вона поширилася по всій Європі. А в наших краях з'явилася при Катерині Другій. Такий вид капусти дуже корисний для тих, хто страждає проблемами шлунка і кишкового тракту, але забороняється білокачанна, оскільки кольорова капуста більш м'яка і не шкодить шлунку. Але навіть якщо ви просто хочете з'їсти щось смачне з цієї капусти, то не забувайте, що в ній дуже багато вітамінів, і вона ще й дієтична. Тому котлетки з кольорової капусти будуть в якраз для вашої вечері, якщо ви хочете перекусити чимось корисним і смачним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cauliflower
1 кг.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Wheat Half Loaf
4 скибочки
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
7 Flour 1kg
1/2 склянки
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
President Druzhba Processed Cheese 38% 70g
250 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цвітну капусту розібрати на суцвіття, промити, варити 5 хвилин у підсоленій воді.
02
Капусту вийняти на друшлаг, порізати в дрібну крихту.
03
Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з капустою, поперчити.
04
У шматочків батона зрізати скоринки, залити молоком, віджати і змішати з капустою.
05
Додати борошно, все перемішати. Білки збити в піну і змішати з капустяною масою.
06
Викладати масу столовою ложкою на розігріту сковорідку. Смажити з двох сторін до зарум'янювання.
07
Для соусу вершки розігріти до кипіння, додавати сир по пів чайної ложечки, помішуючи. Варити, поки соус загусне.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores