Соус карі - Image

Соус карі

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Індійська кухня дуже різноманітна і багата. Відмінною особливістю цієї кухні є те, що у страви додають багато спецій, прянощів, а також те, що вона є дуже гострою. Карі - це спеція, що прийшла до нас з Індії. Соус карі готується на її основі. Він додається в найрізноманітніші страви. Існує безліч рецептів цього соусу. Але потрібно пам'ятати, що він являє собою густу пасту. Соус карі - це дуже популярна суміш прянощів. Ми розповімо вам, як готувати соус з додаванням таких інгредієнтів, як яблука та родзинки. Тому що іноді цей соус готують з самих різноманітних інгредієнтів, наприклад, із апельсинового соку і томатної пасти.

Ingredients

Борошно пшеничне

10 г.

Томатна паста

5 г.

Часник

0,25 зуб.

Порошок карі

5 г.

Бульйон

375 мл.

Цибуля

50 г.

Родзинки

10 г.

Петрушка

25 г.

Яблука

6 шт.

Масло вершкове

10 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно дрібно нарізати цибулю і часник. Обсмажити їх на слабкому вогні в сотейнику.

02

Перемішати з борошном і порошком карі. Прогрівати суміш на слабкому вогні, помішувати при цьому, до отримання розсипчастої консистенції.

03

Потім додати томатну пасту і охолодити. Поступово влити гарячий бульйон і ретельно перемішати.

04

Додати дрібно нарізані яблука, інші інгредієнти, посолити і варити на слабкому вогні 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Соус карі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua