Курячий суп зі шпинатом - Image

Курячий суп зі шпинатом

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хочете порадувати себе не лише смачненькою, а й поживною їжею без холестерину та жирів, тоді цей супчик для вас. Використання курячого мяса, яке є низькокалорійним та дозволяє шлунку швидко перетравлювати їжу, звичайно ж таки позитивно відображається на роботі нашого організму. Не слід забувати і про особливий компонент - шпинат. Ця дивовижна травичка стала частим інгредієнтом на кухнях багатьох країн світу. А корисність шпинату не перестає дивувати нас, він містить багато заліза, що дає можливість краще засвоюватись білкам та прискорює обмін речовини, що звичайно ж стимулює організм до схуднення. Тому, споживання даного продукту є беззаперечним в даній страві. А в поєднанні з різноманітними овочами взагалі є зеленим оазисом серед палючої пустелі калорійної їжі. Слідкуйте за собою та споживайте правильну їжу, якою і є наш курячий супчик.

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
126.80

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

200 г

Packed Potatoes

300 г

Packed Onion from 3kg

50 г

Akvulya Still Water 2l

1,8 л

Carrots

50 г

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

60 мл

Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g

150 г

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Куряче стегенце розрізати по суглобу на дві частини, промити, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь і продовжити варити.

02

Поки куряче стегенце вариться, картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або скибочками.

03

Коли куряче м'ясо буде повністю готове, вийняти його з бульйону, в який покласти картоплю. Знову довести бульйон до кипіння на сильному вогні і, зменшивши його, варити до готовності картоплі, посоливши при цьому за своїм смаком.

04

У готового стегенця м'ясо відокремити від кісток.

05

Почистити цибулю і моркву, нарізати їх дрібними кубиками.

06

Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій рафінованій олії до золотистого кольору.

07

Коли картопля буде повністю готова, пересипати в суп цибульно-морквяну засмажку. Відразу ж покласти назад в суп куряче м'ясо і додати кубики попередньо розмороженого шпинату.

08

Суп перемішати, довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 8 хвилин. Всипати чорний мелений перець. Зняти каструлю з супом з плити.

09

Курячий суп зі шпинатом готовий! Через 10 хвилин розлити суп на порції і подати його до столу!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min