
Сирні булочки
Ці сирні булочки по-іншому можна назвати ще сирними паличками. Тому що за формою вони дійсно нагадують сирні палички з магазину. При цьому їх також посипають зверху сиром, як сирні палички. Ця випічка - чудовий привід посидіти вдома, укутатися в плед, зробити чай і насолодитися своєю випічкою подивившись улюблений фільм. Булочки з сиром створять атмосферу спокою і тиші. Їх тепло і аромат зігріють вас навіть у найхолодніший день, а смак приємно здивує і запам'ятається надовго. Також ви можете покликати гостей і пригощати їх цієї смачною випічкою за приємною бесідою. Такий рецепт підходить для будь-якого приводу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
7 Flour 1kg
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Akvulya Still Water 2l
700 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г.
Salt Egypt
5 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати борошняну заварку: змішати борошно і воду в невеликій ємності, помішуючи, на невеликому вогні довести, щоб суміш загусла (буде схожа на крохмальний кисіль). Суміш охолодити.
02
Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, додавши борошняну заварку.
03
Залишити тісто на 2 години. Готове тісто замісити, розділити на рівні шматочки - близько 65 грам. Кожен шматочок сформувати у вигляді продовгуватої булочки. Готові булочки викласти на деко, застелене папером для випічки.
04
Сир натерти, яйце збити з молоком. Змастити булочки яйцем і посипати сиром і приправою.
05
Випікати в розігрітій до 200°C градусів духовці близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores