Сирні булочки - Image

Сирні булочки

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Ці сирні булочки по-іншому можна назвати ще сирними паличками. Тому що за формою вони дійсно нагадують сирні палички з магазину. При цьому їх також посипають зверху сиром, як сирні палички. Ця випічка - чудовий привід посидіти вдома, укутатися в плед, зробити чай і насолодитися своєю випічкою подивившись улюблений фільм. Булочки з сиром створять атмосферу спокою і тиші. Їх тепло і аромат зігріють вас навіть у найхолодніший день, а смак приємно здивує і запам'ятається надовго. Також ви можете покликати гостей і пригощати їх цієї смачною випічкою за приємною бесідою. Такий рецепт підходить для будь-якого приводу.

Ingredients

Молоко

60 г.

Масло кисло-вершкове

200 г.

Сир

100 г.

Борошно

500 г.

Дріжджі сухі

5 г.

Вода

700 г.

Цукор

40 г.

Сіль

5 г.

Яйця

2 шт.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно приготувати борошняну заварку: змішати борошно і воду в невеликій ємності, помішуючи, на невеликому вогні довести, щоб суміш загусла (буде схожа на крохмальний кисіль). Суміш охолодити.

02

Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, додавши борошняну заварку.

03

Залишити тісто на 2 години. Готове тісто замісити, розділити на рівні шматочки - близько 65 грам. Кожен шматочок сформувати у вигляді продовгуватої булочки. Готові булочки викласти на деко, застелене папером для випічки.

04

Сир натерти, яйце збити з молоком. Змастити булочки яйцем і посипати сиром і приправою.

05

Випікати в розігрітій до 200°C градусів духовці близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min