
Торт "Нірка крота"
Сьогодні з великою радістю хочемо представити вам рецепт дуже цікавого торту "Нірка крота". Назва торту говорить сама за себе. Адже, якщо подивитися на фото торту, то можна побачити, що на вигляд торт, завдяки прикрасі крихтою зверху, дійсно схожий на нірку крота. Насправді - це дуже незвичайний і цікавий на смак торт. Текстура торту виходить дуже ніжною, пористою і м'якою. А на радість любителів бананів торт виходить дуже смачним і ароматним. З'ївши шматочок такого тортика з ранку, ви зарядите себе бадьорістю і позитивним настроєм на весь день, адже, банани - це природні антидепресанти. Так що не лінуйтеся, а швидше приступайте до приготування торту "Нірка крота".
Ingredients for the recipe
Ingredients
Boiled Condensed Milk
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
180 г.
Pripravka Baking Powder for Dough 18g
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
60 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
7 Flour 1kg
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
0,5 л.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Banana
5 шт.
Homemade Butter
20 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно змішати борошно з розпушувачем, цукром, какао. Потім до борошна додати згущене молоко, яйця, сметану. Все ретельно перемішати. Випікати в змащеній вершковим маслом формі, в духовці при температурі 180ºС до готовності.
02
Корж повинен охолонути. Потім потрібно вибрати середину. Банани розрізати пополам вздовж та покласти щільно на корж.
03
Збити вершки з цукровою пудрою. Вершки викласти на банани - так, щоб вийшла велика шапка з вершків. Зверху посипати крихтою з тієї частини коржа, яка була вирізана. Краще щоб перед вживанням торт настоявся кілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores