
Вежі з баклажанів з гарбузом і козячим сиром
Башточки з баклажанів з гарбузом і козячим сиром - оригінальна і ще не всім відома, але зате вже для багатьох улюблена прекрасна овочева закуска. Ця страва готується дуже просто і швидко, а ще воно дуже смачне і святково виглядає. Всі овочі зберігають свої корисні речовини і вітаміни, так як ми їх будемо запікати в духовці і баклажани зберігають свою форму. Запечений сир зверху додасть страві пікантності та вишуканості. Багато часу, звичайно, піде на нарізку овочів, але повірте воно того варте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
400 г.
Entrepinares Goat Cheese
150 г.
Mint 50g
10 г.
Homemade Butter
20 г.
WT Pomegranate
150 г.
Garlic
2 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
140 мл.
Narsharab Kvant Pomegranate Sauce 300g
30 мл.
Hokkaido Pumpkin
300 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани нарізати кружечками впоперек плоду, товщиною в 5 мм. Покласти їх у миску, присипати зверху сіллю, перемішати. Через 10 хвилин промити, висушити. Обсмажити на сковороді з олією, на сильному вогні протягом 1 хвилини з кожного боку.
02
Гранат розділити на зерна, з половини вижати сік. Часник очистити і розтерти.
03
Відокремити листя м'яти від стебла, подрібнити. Гарбуз очистити, нарізати маленькими кубиками. Розігріти сковороду, додати вершкове масло і оливкову олію, обсмажувати гарбуз у маслі на середньому вогні 4 хвилини, додати за смаком сіль і перець. Додати до гарбузу половину сиру, половину часнику, половину м'яти, смажити 1 хвилину.
04
Деко для випічки застелити харчовим папером, викласти половину баклажанів, на кожен викласти 1 ч. л. сиру, 1 ст. л. начинки з гарбуза, накрити другою половиною баклажанів. Зверху викласти начинку з гарбуза.
05
Розігріти духовку до 180ºС, випікати протягом 10 хвилин.
06
Для приготування соусу, необхідно змішати в мисці гранатовий сік, йогурт, соус наршараб, другу половину часника і зерна граната, додати сіль і перець за смаком, перемішати, поставити соус в холодильник.
07
Дістати вежі з духовки, остудити, залити соусом, посипати м'ятою, що залишилася.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores