Банановий пиріг з горіхами - Image

Банановий пиріг з горіхами

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Чим ще можна порадувати родину на вихідних, якщо не банановим пирогом. Така випічка завжди створює атмосферу свята, дарує нам посмішку і сприяє зближенню людей за столом. Банан стає все більш популярним, і це не просто так. Банан – унікальне джерело калію, магнію та серотоніну. В багатьох країнах банан слугує головним джерелом харчування через те, що він містить в собі вражаючу кількість елементів, необхідних для здорового функціонування організму. Цей десерт подарує вам не лише користь, а й незабутні смакові відчуття. Пиріг виходить неймовірно ніжним, м’яким і в міру солодким. Влаштуйте собі свято, позитивних емоцій забагато не буває!

Ingredients for the recipe

Walnut
499.00

Walnut

per 1 kg

Ingredients

Walnut

240 г

Aro Powdered Sugar 250g

2 ст.л.

7 Flour 1kg

1 склянка

Dobryk Baking Powder

10 г

Salt Egypt

0,5 ч.л.

Homemade Butter

110 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

70 г

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

70 г

SantaVita Dried Bananas 100g

3 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

70 г

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч.л.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 170°C.

02

Волоські горіхи підсмажити в духовці близько 15 хвилин - поки вони не набудуть золотистого кольору. Остудити.

03

Половину волоських горіхів подрібнити в блендері до крихти, іншу половину дрібно порубати (на посипку).

04

Масло (10 г. залишити для змащування форми) нарізати кубиками і дати йому трохи полежати при кімнатній температурі.

05

У глибокій мисці з'єднати розм'якшене масло, цукор і ванільний цукор, збити міксером на середній швидкості до утворення однорідної маси.

06

Банани очистити і нарізати на шматочки, додати до масла і продовжувати збивання.

07

Потім поступово ввести в цю масу сметану і яйця, продовжувати збивати.

08

Додати крихту з волоського горіха, потім просіяти в масу борошно і розпушувач, додати сіль. Добре вимішати  отримане тісто.

09

Помістити його в змащену вершковим маслом форму і розрівняти. Випікати в розігрітій духовці близько 50-60 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою.

10

Готовий пиріг посипати горіхами і цукровою пудрою. Остудити у формі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min