Андалузький салат - Image

Андалузький салат

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

У просторах інтернету можна знайти різні варіанти андалузького салату. Запропонований рецепт описує приготування класичного андалузького салату з яловичим язиком, який у вдалому поєднанні з іншими інгредієнтами і став родзинкою салату. У більшості рецептів салатів з язиком використовується варений язик. Треба відзначити, що яловичий язик дуже добре поєднується з майонезом. Цей салат порадує Вас своїм прекрасним смаком і ситністю. Він сподобається навіть справжнім гурманам і може прикрасити будь-який святковий стіл.

Ingredients

Шинка

100 г.

Ковбаса копчена

100 г.

Язик яловичий

100 г.

Кукурудза консервована

200 г.

Сир твердий

50 г.

Часник

1 шт.

Морква

1 шт.

Оливки

150 г.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Шинку і ковбасу нарізати тонкою соломкою. Язик відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, після чого нарізати також тонкою соломкою.

02

Відварити моркву, остудити, очистити шкірочку, натерти на тертці. Сир також необхідно натерти.

03

Розрізати кожну оливку на чотири частини. Подрібнити часник.

04

Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати кукурудзу, заправити майонезом, при необхідності посолити. Можна прикрасити салат зверху ягодами гранату і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min

Андалузький салат – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua