
Андалузький салат
У просторах інтернету можна знайти різні варіанти андалузького салату. Запропонований рецепт описує приготування класичного андалузького салату з яловичим язиком, який у вдалому поєднанні з іншими інгредієнтами і став родзинкою салату. У більшості рецептів салатів з язиком використовується варений язик. Треба відзначити, що яловичий язик дуже добре поєднується з майонезом. Цей салат порадує Вас своїм прекрасним смаком і ситністю. Він сподобається навіть справжнім гурманам і може прикрасити будь-який святковий стіл.
Ingredients
Шинка
100 г.
Ковбаса копчена
100 г.
Язик яловичий
100 г.
Кукурудза консервована
200 г.
Сир твердий
50 г.
Часник
1 шт.
Морква
1 шт.
Оливки
150 г.
Майонез
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Шинку і ковбасу нарізати тонкою соломкою. Язик відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, після чого нарізати також тонкою соломкою.
02
Відварити моркву, остудити, очистити шкірочку, натерти на тертці. Сир також необхідно натерти.
03
Розрізати кожну оливку на чотири частини. Подрібнити часник.
04
Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати кукурудзу, заправити майонезом, при необхідності посолити. Можна прикрасити салат зверху ягодами гранату і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores