
Зелений гаспачо
Де ще, як не на прогрітій жарким сонцем до останнього камінчика іспанській землі, міг народитися рецепт цього легкого освіжаючого супу? Варіантів приготування легендарного гаспачо існує безліч, на цей раз ми пропонуємо вам пригоститися gazpacho verde, холодним супом насиченого зеленого кольору з огірків і солодкого перцю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Wheat Half Loaf
1 скибочка
Garlic
1 зубчик
Parsley 70g
пучок
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Огірки очистити від шкірки і нарізати середніми шматочками. Одну невелику частину огірка нарізати дрібними кубиками (для прикрашання супу).
02
Зелений солодкий перець очистити від насіння і перегородок і нарізати середніми шматочками. Червоний солодкий перець також очистити і нарізати дрібними кубиками - він буде використовуватися для прикраси.
03
Часник подрібнити.
04
Петрушку покришити.
05
Скибочку хліба підсушити в духовці, а потім розмочити у воді.
06
У чашу блендера покласти огірки (крім тієї частини, що буде використовуватися для прикраси), зелений перець, часник, петрушку і хліб, подрібнити ці інгредієнти в пюре.
07
Потім туди ж влити оливкову олію, вино і 0,5 склянки крижаної води. Посолити, поперчити за смаком і ще раз все збити блендером.
08
Отриману масу прибрати в холодильник на 2 години.
09
Після закінчення цього часу розлити гаспачо по келихах, прикрасити огірком і червоним перцем і негайно подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores