
Запіканка з кабачків із вершковим сиром
Запіканка з кабачків із вершковим сиром є прекрасним вирішенням проблеми сніданку або вечері при низькокалорійному харчуванні. Адже кабачки - це дуже легкі овочі, тому запіканка виходить низькокалорійною. Але незважаючи на всю свою легкість, ці овочі мають величезну корисність. Кабачки багаті калієм, залізом, містять органічні кислоти, вітаміни, каротин. Кабачки можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, що йдуть на поправку, а також людей, які страждають від проблем з травленням. Тому користь від нашої страви буде величезна. Кабачки дають багато рідини, тому запіканка виходить соковитою і без заливки. Посипана сиром запіканка виходить делікатною на смак, з апетитною золотистою скоринкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g
200 г.
Garlic
2 зуб.
Kotanyi Chopped Basil 9g
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Кабачки потрібно очистити і нарізати тонкими скибочками, відварити на пару і остудити.
02
Яйця збити зі сметаною, додати розтертий часник і базилік. Посолити і поперчити.
03
Далі необхідно кабачки викласти у форму, змащену маслом, посипати тертим сиром, залити яєчною сумішшю.
04
Випікати в духовці, розігрітій до 180°С 30 хвилин до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores