Запечені нектарини з кисломолочним сиром - Image

Запечені нектарини з кисломолочним сиром

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі прекрасний десерт. Запечені нектарини з кисломолочним сиром дуже доречно виглядатимуть навіть на святковому столі. Десерт своєю присутністю буде розбавляти солодкість і приторність інших солодких страв, пірожних і тортів. Звичайно, даний десерт теж солодкий, але ця солодкість трішки інша, ніж у торта, наприклад. Це фруктова і неймовірно корисна солодкість. Адже, нектарини - це багатющий за своїм хімічним складом фрукт. У ньому дуже багато заліза, вітаміну А, аскорбінової кислоти. Такий десерт дуже добре засвоїться також дитячим організмом. А ще він просто незамінний влітку, коли дуже хочеться чогось солодкого, але зовсім некалорійного.

Ingredients

Нектарини

4 шт.

Сир рікота

125 г.

Цукор

1 ст.л.

Гвоздика мелена

0,5 ч.л.

М'ята свіжа

3 стеблі

Цедра лимонна

2 ч.л.

Preparation steps

01

Нектарини помити, розрізати на дві частини, вийняти кісточки.

02

Викласти нектарини на деко, шкіркою вниз. Розігріти духовку до 180°C.

03

У мисці змішати сир з цукром, додати м'яту і лимонну цедру.

04

Чайною ложкою викласти сирну суміш у кожну половинку нектарина. Посипати зверху гвоздикою. Випікати 6-9 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Запечені нектарини з кисломолочним сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua