
Закусочний хліб
Чим вигідніший закусочний хліб, чим звичайний? Ну традиційний хліб можна купити в будь-якому магазині - це раз. Або ж спекти його самому. Але це все одно буде звичайний хліб з дріжджів і борошна. А от у закусочної хлібі є багато різних добавок, які роблять його схожим на суцільний бутерброд. Тому що тут є і сир, і м'ясо. Шматочок такого хліба можна змастити маслом і тут же подавати до столу як закуску. Можна робити бутерброди собі на роботу або дітям до школи. Взагалі, виходить досить різноманітний хліб, який згодиться на всі випадки життя. А найголовніше, що зробили ви його своїми руками і з натуральних продуктів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Pistachio Kernels Not Roasted Salted
50 г.
Myaso Bukovyny Appetizing Boiled Smoked Chicken Fillet
200 г.
7 Flour 1kg
350 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
100 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Preparation steps
01
Форму для випікання заздалегідь змастити невеликою кількістю олії та поставити в холодильнику. Твердий сир та м'ясо нарізати кубиками. М'ясо злегка обсмажити на сухій розжареній сковорідці (2 хвилини). Зняти з вогню.
02
Борошно просіяти у велику миску, додати дріжджі та чорний перець. Зробити в центрі заглиблення та по одному вбити туди яйця. Перемішати. Продовжуючи розмішувати, влити тонкою цівкою вино та масло, ще раз перемішати.
03
Викласти тісто на присипану борошном поверхню та замісити, поки воно стане гладеньким та еластичним. Фісташки почистити від шкаралупи та порізати на великі шматки ножем. Додати до тіста твердий сир, м'ясо, фісташки та чебрець.
04
Розігріти духовку до 210°С. Викласти тісто в охолоджену форму та випікати 45 хвилин. Дати охолонути, потім витягнути з форми. Нарізати шматочками приблизно 1 см.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores