
Яєчний паштет з корнішонами
Паштети, приготовлені вдома - це протерті до пастоподібного стану продукти. Інгредієнтами можуть служити субпродукти, м'ясо, овочі, гриби, яйця з додаванням вершкового масла і спецій. Навчіться готувати паштети, і Ви вирішите питання про смачні, апетитні, нескладні в приготуванні закуски для будь-якого прийому їжі протягом дня. Запропонований яєчний паштет із корнішонами - яскравий тому доказ. У списку інгредієнтів цього паштету корисні, доступні продукти. Паштет можна подавати з тостами, хлібом або в якості закуски на салатному листі, прикрасивши при цьому корнішонами. Порада: гірчицю можна використовувати за бажанням. Якщо паштет вийде дуже густим, виправте ситуацію, додавши ще трохи вершків.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Domestic Cottage Cheese
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
60 мл.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Nizhyn Salted Gherkins Cucumbers
2 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
7 г.
Akura Chile Sweet Sauce 200ml
7 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.
02
Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.
03
Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores