Яблучні млинці з лимонною цедрою - Image

Яблучні млинці з лимонною цедрою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Традиційно млинці готують на Масляну - свято, пов'язане з проводами зими. Але це не означає, що господині не готують млинці протягом року. У кожної досвідченої господині є свій перевірений рецепт приготування млинців. Запропонований варіант, без сумніву, візьмуть на замітку ті господині, які хочуть внести різноманітність у цю звичну, як здається багатьом, страву. Особливість цих млинців в додаванні в тісто яблучного пюре. Дуже цікавий прийом, чи не так? І зверніть увагу ще на одну деталь: в млинцеве тісто додають лимонну цедру і корицю. До столу яблучні млинці подають гарячими з варенням, джемом або медом.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 5.00

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Homemade Butter

1,5 ч. л.

Dobryk Baking Powder

1,5 ч. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Kotanyi Lemon Peel 14g

0,25 ч. л.

Spice Cinnamon Ground

0,25 ч. л.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

0,25 ч. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

за смаком

Preparation steps

01

Просіяти борошно в миску, додати сіль і розпушувач. Додати цукор, цедру, корицю з ваніллю. Перемішати.

02

Яблука промити, очистити від насіння, нарізати шматками, покласти в блендер, подрібнити в пюре. Додати яблучне пюре в тісто. Перемішати.

03

Білки відокремити від жовтків. Перелити жовтки в миску, додати до них розтоплене вершкове масло. Окремо збити білки. Після чого змішати жовткову і білкову суміші і додати в тісто.

04

Розігріти сковороду, налити рослинну олію, обсмажити млинці до рум'яної скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яблучні млинці з лимонною цедрою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua