
Біла риба по-італійськи
У вас сьогодні особлива подія, ви чекаєте особливих гостей або просто хочете влаштувати романтичну вечерю. Так, саме, приготована біла риба по-італійськи вас сьогодні і виручить. Страва, опинившись на вашому столі, підкреслить ваш витончений і святковий настрій. Вона стане особливою окрасою столу і допоможе вам висловити необхідні емоції. Це так романтично, біла риба по-італійськи за вечерею на двох при свічках... Або наскільки святково страва може виражатися у вас на званому обіді. Вона не дуже довго готується, але її присутність буде гарантувати вашим гостям задоволення і святковий настрій. А також буде слугувати кращим доказом вашої хазяйської майстерності.
Ingredients
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Олія оливкова
10 мл.
Базилік
10 г.
Горіхи кедрові
25 г.
Маслини
50 г.
Помідори
500 г.
Риба
440 г.
Preparation steps
01
Філе риби посипати спеціями, сіллю. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити на олії рибу кілька хвилин до золотистої скоринки.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, нарізати часточками або кубиками. Маслини дрібно нарізати (якщо є кісточки, то видалити їх).
03
У форму для запікання покласти філе. Покласти на рибу помідори, посипати горішками, маслинами. Поставити форму з рибою в духовку і запікати близько 12-15 хвилин. Збризнути рибу оливковою олією, посипати нарізаним базиліком і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores