Овочева фріттата - Image

Овочева фріттата

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

До чого ж можуть бути смачними овочі. З першого погляду може здатися, що що це звичайнісінька страва. Але в цьому і полягає її особливість. Вона повинно сподобається тим, хто стежить за фігурою і рахує свої кілограми. Адже що може бути смачніше запечених овочів? А якщо згадати, що вони ще й дуже легкі, то вам відразу ж захочеться спробувати приготувати цю страву. Не забуваємо і про те, що в баклажанах і цукіні дуже багато різних вітамінів. При цьому всьом вони дуже м'які. Подавати таку страву можна як самостійну або ж з яким-небудь гарніром. А ще хорошою ідеєю буде зробити до страви тости з якимось несолодким соусом.

Ingredients

Баклажани

2 шт.

Цукіні

3 шт.

Оливкова олія

за смаком

Тертий сир

80 г.

Яйця

6 шт.

Вершки

300 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Зелень

за смаком

Помідори

2 шт.

Preparation steps

01

Нарізані на шматочки баклажани, цукіні і помідори підсмажити протягом хвилини-двох на сковорідці на оливковій олії.

02

Підсмажені овочі викласти у змащену маслом форму для запікання рівним шаром. Посипати зверху тертим сиром.

03

Виделкою збити яйця з нарізаною зеленню і вершками. Посолити, поперчити за смаком і залити сумішшю овочі у формі для запікання.

04

Відправити фріттату в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин. Потім дати 10 хвилин охолонути, нарізати на шматочки і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Овочева фріттата – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua