Салат з тунця з кукурудзою - Image

Салат з тунця з кукурудзою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як чудово, що в нашому житті є маса простих і швидких, але гідних як для святкового столу, так і звичайної сімейної трапези страв. Рекомендуємо перевірити цю незаперечну теорію на прикладі нашого вишуканого салату. Час, витрачений на його приготування, зведений до мінімуму: рибка і солодка кукурудза використовуються в законсервованому вигляді, тобто Вам не потрібно витрачати свій дорогоцінний час на відварювання компонентів на салат. Головний «гість» страви – делікатесний тунець, який високо цінується завдяки ніжному м'ясу і делікатному смаку. Рибка відмінно відчуває себе в компанії маринованих огірочків, кукурудзи, хрусткої цибулі та яєць. Відмінний смак завдяки грамотній комбінації продуктів.

Ingredients for the recipe

Calvo California canned tuna salad 150g
79.99 - 129.49

Calvo California canned tuna salad 150g

150 g

Ingredients

Calvo California canned tuna salad 150g

200 г.

Pickled Cucumbers

100 г.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

200 г.

Packed Onion from 3kg

80 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

40 г.

Fresh Greens Mix 100g

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

З тунця і кукурудзи злити рідину. Тунець розім'яти виделкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати соломкою або кубиками.

02

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелень помити, просушити, подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min