Трикутні котлетки - Image

Трикутні котлетки

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Втомилися від одноманітних м'ясних страв? Приготуйте трикутні котлетки. Особливість цього рецепту в тому, що фарш (можна взяти будь-який – курячий, свинячий, яловичий або з риби) з двох сторін закривають тонкі листи вафельного тіста. Коржі просочуються соком м'яса і стають м'якими і ароматними. В даному випадку корж виконує роль панірування. З фаршем можете імпровізувати і додати запашні трави, спеції, які Ви любите. Товщину котлет Ви регулюєте самостійно. Якщо намажете фарш більш тонким шаром, котлетки вийдуть борошняними. Кількість часу обсмаження також залежить від товщини фаршу. У підсумку Вас чекають смачні, апетитні котлетки з цікавим вафельним рельєфом.

Ingredients

Вафельні коржі

1 упаковка

Фарш (будь-який)

500 г.

Цибуля

1 шт.

Спеції

за смаком

Яйця

4 шт.

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Змішати фарш зі спеціями, посолити, додати 2 яйця і дрібно нарізану цибулю.

02

Розподілити масу з фаршу по коржу (можна взяти 2 коржі), накрити зверху другим, акуратно притиснути по всій поверхні і дати полежати хвилин п'ятнадцять, щоб коржі трохи зволожилися від фаршу і не кришилися при нарізці.

03

Нарізати трикутними шматочками.

04

Вмочити в яйці (2 шт.) І смажити з двох сторін на сковороді на середньому вогні на соняшниковій олії до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Трикутні котлетки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua