
Телятина в пармезані та розмарині
Дивно, але цю типову італійську страву Ви не зустрінете в ресторанах Італії. Телятина в пармезані та розмарині – дивовижно ніжні відбивні з соковитого телячого м'яса в хрусткій паніровці. Спеції та розмарин надають м'ясу тонкий, пряний аромат. А ніжний сир створює вершкову основу. Завдяки своїй цінності і унікальним італійським традиціям сироваріння пармезан називають «королем сирів». Після обсмаження часнику в олії, приберіть його зі сковороди. Часниковий аромат отримає і олія, і м'ясо телятини. Порада наостанок: якщо хочете отримати більш хрустку скоринку відбивних, занурте кілька разів їх у збиті яйця, а потім в панірувальні сухарі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veal Chop on Bone
4 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
75 г.
Rosemary, pc
1 ст. л.
Spices Black Salt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Homemade Butter
60 г.
Garlic
4 шт.
Preparation steps
01
Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.
02
У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.
03
Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.
04
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.
05
Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores