
Тако зі свининою
Сьогодні ми хочемо порекомендувати поласувати традиційною стравою мексиканської кухні. Тако зазвичай готують з кукурудзяної або пшеничної тортильи, яку наповнюють різноманітною начинкою. Сьогодні ми будемо готувати тако зі свининою та квасолею. Така страва дуже смачна та ситна. До речі, варіацій тако існує дуже багато. Тако можна вживати як самостійну страву з соусом гуакамоле. Страву потрібно їсти без приладів, складаючи коржик, а в нашому випадку лаваш, з начинкою навпіл і відправляти в рот. Цікаво що тако з'явилися ще до приходу конкістадорів в Мексику. Конкістадори - це європейські завойовники.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
20 г.
Natural Chops Pork
200 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Cilantro 70g
20 г.
Lime
1 шт.
Сhili Pepper
3 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
250 г.
Avocado 500g
2 шт.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Нарізати бекон маленькими шматочками, підсмажити до золотистого кольору.
02
Чилі розрізати навпіл, очистити і дрібно нарізати.
03
Свинину порізати кубиками, підсмажити, додати нарізаний чилі 2 шт. Протушкувати 5 хвилин.
04
Додати томатну пасту, квасолю. Тушкувати ще 5 хвилин, щоб начинка загусла.
05
Для соусу гуакамоле очистити авокадо і розім'яти його вилкою. Додати нарізані кубиками помідори, чилі 1 шт., кінзу і подрібнену цибулю. Приправити соком лайма і посолити.
06
Наповнити тако начинкою і підігріти разом із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores