Бурякові млинці на ряжанці - Image

Бурякові млинці на ряжанці

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

2 ст.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

RadyMo Pear-Caramel Ryazanka 2.5% 180g

50 мл.

Salt Egypt

1 ч. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1,5 ст.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Beetroot

200 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Preparation steps

01

Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.

02

Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.

03

Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.

04

Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min