
Полуничний десерт з вином і маскарпоне
Якщо ви більше віддаєте перевагу милим і вишуканим десерта, ніж величезним кремовим тортам і тістечкам, тоді спробуйте приготувати полуничний десерт за нашим рецептом. По-перше, він виглядає досить презентабельно і навіть химерно, а значить подавати його можна на будь-якій вечірці або святі. По-друге, він не такий калорійний, як, наприклад, ті ж торти, в яких багато крему (і не менше калорій). До того ж полуниця - це дуже корисна ягода. Вона має протизапальну та протимікробну дію. Також її рекомендують лікарі тим, у кого проблеми з нирками. Ну і звичайно ж це дуже смачна і соковита ягода, і навряд чи є на світі люди, які не полюбляють її.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
700 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l
250 мл.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
450 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
40 г.
Lemon
50 г.
Preparation steps
01
Помити полуницю і розрізати. Засипати ягоди цукром і залишити на 30 хвилин. Полуничний сік змішати з вином і проварити на маленькому вогні близько 10 хвилин.
02
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько столової ложки). Сік вичавити. Збити маскарпоне з ванільним цукром, лимонним соком і цедрою.
03
Крем викласти в креманки. На маскарпоне викласти полуницю і залити сиропом з вина. Посипати при бажанні тертим шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores