Суп зі шпинату - Image

Суп зі шпинату

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі знають і пробували зелений борщ. Для потрібного кольору в нього додають спеціально листя зелені. Існує також і рецепт зеленого супу. Він буквально переповнений корисними інгредієнтами. Приміром, головний інгредієнт - шпинат. По-перше, завдяки саме йому суп має такий досить яскравий зелений колір. Але на цьому його функції не закінчуються. Шпинат містить в собі майже всі відомі вітаміни, а також багатий мінеральними солями. Він добре впливає на гемоглобін завдяки тому, що в ньому багато заліза. Крім того, він дуже добре засвоюється організмом. Курячий бульйон робить суп досить дієтичним (а також всі інші інгредієнти). Тому такий корисний і легкий для засвоювання суп ви зобов'язані спробувати зробити.

Ingredients

Курячий бульйон

700 мл.

Шпинат

400 г.

Цибуля

2 шт.

Картопля

2 шт.

Перепелині яйця

10 шт.

Лимонний сік

2 ст. л.

Вершкове масло

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сметана

за смаком

Preparation steps

01

Нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин на вершковому маслі.

02

У курячий бульйон додати нарізану великими шматками картоплю, потім цибулю і шпинат.

03

Коли овочі будуть практично готовими, додати лимонний сік. Суп посолити і поперчити за смаком. Подрібнити масу в блендері і знову поставити прокипіти.

04

Розлити суп по тарілках. У кожну додати по вареному перепелиному яйцю і ложці сметани.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Суп зі шпинату – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua