
Соус бiлий
Білий соус - це дивовижний соус. Цей соус може перетворити звичайну страву в неймовірно смачну страву. А будь-який набір інгредієнтів соус може огорнути найніжнішим вершковим смаком. Білий соус був і залишається одним з найбільш популярних в Європі. Навчитися готувати соус нескладно. Найголовніше в цьому процесі - це правильно пасерувати на маслі борошно, розбавляючи його молоком так, щоб соус був густим і однорідним. Соус вийде насиченим, вишуканим і дуже смачним. До речі, на основі такого білого соусу, як ми вам пропонуємо можна готувати різні білі соуси, додаючи різні інгредієнти. Білий соус добре поєднується з вареними і припущеними м'ясними стравами, курчатами, курятиною, котлетами з птиці, дичини і телятини.
Ingredients
Молоко
300 мл.
Вершкове масло
25 г.
Борошно
25 г.
Сiль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Розтопити масло і додати борошно.
02
Пасерувати на маленькому вогні.
03
Зняти з вогню і поступово вливати молоко.
04
В кінці додати спеції і довести до кипіння.
05
Варити 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores