
Салат «Сомбреро»
Пропонований іспанський салатик на наше з Вами здивування названий на честь мексиканського національного головного убору – соломиного капелюха сомбреро. Чому саме так – історія, на жаль, замовчує. Однак є припущення: завдяки своєму ефектному і строкатому вигляу страва має якусь схожість з яскравим мексиканським капелюхом, який, до речі, має іспанські корені. У першу чергу, «Сомбреро» високо цінують завдяки неповторному поєднанню апетитного соковитого м'яса, солодких овочів і бобових. Такий колоритний і смачний салат стане гідною прикрасою Вашого святкового столу і приведе в захват всіх гостей. Не дивлячись на свою легкість (в салаті не використовується майонез), він досить ситний і поживний.
Ingredients
Шинка
200 г.
Перець солодкий
150 г.
Цибуля ріпчаста
60 г.
Кукурудза консервована
160 г.
Зелений горошок консервований
100 г.
Салат
60 г.
Сіль
за смаком
Олія рослинна
40 мл.
Preparation steps
01
Шинку нарізати кубиками або соломкою. З кукурудзи і горошку злити рідину. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores