
Вершкове "пиво"
Головним складовим такого незвичайного виду пива є ель. Це такий вид пива, при якому відбувається швидке бродіння при високій температурі. З'явився він вперше в Англії досить давно, десь в XV столітті, а аналогічний варіант без хмелю варили ще раніше. Ель потрібен в пиві для того, щоб надати пиву гірчинку, щоб збалансувати смак. Слово "ель" етимологічно досить давнє і ймовірно означає "сп'яніння". І дійсно, він надає напою легкий відтінок алкоголю. Вершкове пиво досить незвичайне своїм складом. Але саме вершки роблять цей напій достатньо ніжним. Якщо ви хочете здивувати своїх друзів на вечірці, вам це вдасться зробити з вершковим пивом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
AltBier Golden Ale Light Keg Beer 6.5% 475ml
1000 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Spice Nutmeg Ground
щіпка
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
щіпка
Spice Clove Ground
щіпка
Preparation steps
01
Вилити ель в каструлю і всипати мускатний горіх, імбир і гвоздику, постійно помішуючи. Повільно розігріти, поки суміш не стане теплою.
02
Добре збити жовтки з цукром.
03
Коли суміш елю і прянощів стане теплою, додати збиті жовтки і продовжувати нагрівати, постійно помішуючи, до тих пір, поки рідина не почне густіти. Сильно нагрівати не можна, інакше жовтки перетворяться на яєчню. Пару хвилин так гріти.
04
Потім зняти з вогню і додати масло, збивати, поки масло повністю не розійдеться.
05
Вспінити за допомогою маленької збивачки молока для кави та капучіно і розлити в чашки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores