
Креветочні тости
Представляємо вашій увазі рецепт приготування креветочних тостів. Ці хрусткі і до не пристойності смачні штучки можуть вас порадувати сьогодні своїм гарним смаком. Вони стануть дуже хорошою альтернативою на сніданок. Адже, лише п'ятнадцять хвилин часу і у вас готовий повноцінний сніданок. Тости дуже припадуть вам до смаку, повірте нам. А як добре буде запити ці прекрасні ароматні тости гаряченьким чайком або солоденькою бадьорою ранковою кавою. Креветочні тости наповнять вас енергією і додадуть життєвого тонусу організму. Крім того, вони дуже економні, так як креветочна маса витрачається досить повільно, а тарілка все повниться і повниться новими тостами.
Ingredients
Креветки (королівські)
20 шт.
Сіль
0,25 ч. л.
Хліб для тостів
4 шт.
Соняшникова олія
40 мл.
Яєчний білок
1 шт.
Білий перець мелений
0,25 ч. л.
Кунжут
20 г.
Preparation steps
01
Очистити сирі креветки. Якщо вони заморожені, то їх попередньо треба розморозити. Подрібнити креветки в блендері до однорідної маси.
02
До маси додати яєчний білок, добре перемішати, поперчити і посолити. Намазати на хліб для тостів шаром 3-4 мм.
03
Посипати зверху кунжутом і розрізати хліб на 4 частини по діагоналі, щоб вийшли трикутники.
04
На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії покласти тости креветочною масою вниз. Смажити 2-3 хвилини на середньому вогні.
05
Потім перевернути і смажити з іншого боку до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores