
Слабосолена скумбрія
Слабосолона скумбрія легко стане вашою улюбленою закускою в будь-яку пору року, особливо в холодну. Завдяки картоплі це блюдо цілком може служити в якості самостійного, а не просто закускою. Нагадаємо вам, що скумбрія містить нікотинову кислоту і вітамін D, які допоможуть в оздоровленні кісток, нервової системи та шкіри. Проста на перший погляд страва стане відмінною прикрасою святкового столу. Адже яке російське чи українське застілля обходиться без оселедця? Ви можете проявити фантазію і замінити звичний оселедець такою от слабосоленою скумбрією. Здивуйте ваших гостей, адже це так легко.
Ingredients
Філе скумбрії
1 кг.
Картопля молода
800 г.
Цибуля червона
5 шт.
Оцет винний
4 ст. л.
Сік лимонний
4 ст. л.
Масло вершкове
100 г.
Сіль
100 г.
Цукор
50 г.
Кріп
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно взяти філе риби та натерти його сумішшю цукру і солі, покласти в миску, накрити плівкою і залишити в холодильнику на добу.
02
Потім відварити картоплю. Після того, як вода закипить, картоплю варити ще близько п'ятнадцяти хвилин до готовності.
03
В цей час змішати винний оцет і лимонний сік. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і залишити маринуватися в цій суміші до подачі. З каструлі з картоплею злити воду і відразу покласти вершкове масло, добре перемішати.
04
Рибу нарізати скибочками товщиною близько двох сантиметрів, викласти на тарілку разом з цибулею і картоплею, прикрасити кропом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores