Салат із лосося з морквою і авокадо - Image

Салат із лосося з морквою і авокадо

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легкий, смачний і корисний варіант рибного салатику, основу якого складає всіма відомий морський мешканець – лосось. Він вважається однією з найцінніших і корисних червоних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося чудово поєднується зі стиглими фруктами, особливо – з ароматним авокадо. Не дивлячись на те, що цей екзотичний для нас мексиканський плід можна купити практично в будь-якому супермаркеті, закуски з авокадо ще не встигли стати для нас буденними і вже точно не встигнуть набриднути. Якщо бажаєте здивувати гостей цікавою комбінацією смаків, приготуйте цей салат – не прогадаєте.

Ingredients for the recipe

Chilled Salmon Piece
699.00

Chilled Salmon Piece

per 1 kg

Ingredients

Chilled Salmon Piece

200 г.

Avocado 500g

1 шт.

Carrots

120 г.

Vita Verde Bright Lettuce 120g

40 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

25 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Лосось відварити і розібрати на шматочки. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.

02

Моркву помити, очистити, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min