
Салат із консервованої горбуші
Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veladis Pink Salmon in Oil 160g
150 г.
Boiled Rice with Butter
300 г.
Cucumber
1 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
4 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Відварити яйця вкруту.
02
У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.
03
Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.
04
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores