Салат з фенхеля і морського коктейлю - Image

Салат з фенхеля і морського коктейлю

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати з морепродуктами - це завжди дуже смачно і корисно. Морський коктейль особливо гарний як інгредієнт в будь-якому салаті. Крім креветок і мідій в морський коктейль можуть входити кальмари, восьминоги, раки та інші морські мешканці. Фенхель - родич кропу, завдяки своєму анісову аромату ідеально поєднується з морепродуктами. Нарізають фенхель по можливості досить тонко. Вживаючи салат з фенхелю і морського коктейлю, людина поповнює свій організм відразу величезною кількістю корисних речовин.

Ingredients

Фенхель

2 шт.

Цибуля червона

1 шт.

Лимони

1 шт.

Часник

2 шт.

Кріп

20 г.

Петрушка

20 г.

Кінза

20 г.

Перець чилі

1 шт.

Олія оливкова

20 мл.

Мідії

200 г.

Креветки

8 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Подрібнити фенхель. Червону цибулю також нарізати дуже дрібно. У мисці змішати фенхель, цибулю, цедру і сік 1 лимона, додати подрібнений часник, посічену петрушку і кріп, нарізаний тонко перець чилі, влити оливкову олію. Перемішати всі інгредієнти в мисці.

02

Поставити сковороду на вогонь, налити в неї трохи оливкової олії, розігріти, обсмажити очищені креветки, через 2 хвилини додати в сковороду мідії без ракушок, смажити ще 1 хвилину.

03

Додати в миску морську суміш зі сковороди, посипати січеною кінзою, додати за смаком сіль і перець.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min