Салат "А-ля вінегрет" - Image

Салат "А-ля вінегрет"

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Широко поширена думка, що вінегрет - споконвічно російська страва, притому старовинна. Всі знають, як приготувати класичний вінегрет із квашеною капустою та огірками, але кулінарія не стоїть на місці. Салат "А-ля вінегрет" з відварних овочів - одна з интерпритацій всім знайомого вінегрета. Овочі, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Салат "А-ля вінегрет" можна сміливо віднести до корисних для здоров'я салатів. На відміну від класичного рецепту дане блюдо являє собою багатошаровий салат з майонезом, майже всі інгредієнти якого натираються на тертку. Яйця роблять це блюдо ніжніше і оригінальніше. Салат "А-ля вінегрет" не буде зайвим на будь-якому столі.

Ingredients

Картопля

300 г.

Буряк

200 г.

Мариновані огірки

200 г.

Яблука

200 г.

Морква

150 г.

Цибуля ріпчаста

150 г.

Яйця

3 шт.

Cіль

за смаком

Preparation steps

01

Моркву і картоплю очистити і відварити до готовності. Також буряк відварити, остудити і очистити.

02

Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати та залити окропом на 10-15 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити холодною водою.

03

Варені картоплю, моркву і буряк натерти на дрібній тертці.

04

Огірки дрібно нарізати кубиками.

05

Яйця відварити у воді, потім остудити їх під холодною водою, очистити і натерти на дрібній тертці.

06

Яблука почистити, натерти на дрібній тертці.

07

На дно салатниці викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом. На картоплю викласти моркву, трохи змастити майонезом і по черзі викладати шарами цибулю, огірки, яйця, яблука.

08

Зверху на яблука викласти буряк і трохи прикрасити майонезом. Дати салату просочитися і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "А-ля вінегрет" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua