Салат з гранатом і буряком - Image

Салат з гранатом і буряком

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Оригінальний, колоритний і просто смачний салатик, який внесе різноманітність у Ваш звичний раціон. Відмінно підійде до будь-якого гарніру. Яскраві соковиті фарби граната, буряка та гарбуза, що потопають у зелені салатного листя, не залишать байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Особливо такий салат оцінять ті, хто дотримується правильного харчування і стежить за своїм здоров'ям. Адже всі компоненти, що входять до складу страви – корисні, багаті на вміст вітамінів і мікроелементів овочі і ягоди. Навіть ароматна заправка з оливкової олії і апельсинового соку рясніє корисністю. Вона надає салату особливу пікантність і свіжий смак. Замість апельсинового соку можете додати пару чайних ложок лимонного.

Ingredients

Салат (суміш)

160 г.

Гранат

200 г.

Гарбуз

300 г.

Буряк

240 г.

Оливкова олія

20 мл.

Апельсиновий сік

20 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. Гарбуз нарізати шматочками і запекти близько 20 хвилин. Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками.

02

Буряк попередньо відварити до готовності. Потім охолодити, очистити і нарізати кубиками або шматочками. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією з апельсиновим соком, посолити і акуратно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min