
Салат з тунця і спаржі з фетою
Якщо душа бажає дивувати і радувати близьких вишуканими і смачними стравами – приготуйте цей чудовий салатик, не прогадаєте. Він відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі і припаде до смаку всім гостям. Свіжі овочі та зелень вигідно підкреслюють насичений смак консервованого тунця, відомого своїм делікатесним і ніжним, але жирним і ситним м'ясом. Ця рибка відмінно відчуває себе в складі такого легкого і свіжого салату, не порушуючи смакову палітру страви. Шматочки злегка солонуватої фети надають нотку пікантності. При бажанні фету можете замінити бринзою або іншим козячим сиром, а замість спаржі використовувати броколі. І на завершення – легка заправка з оливкової олії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
200 г.
Green Asparagus 250g
150 г.
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спаржу відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. З тунця злити рідину. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores