Салат "Шемахінський" - Image

Салат "Шемахінський"

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей неймовірно легкий і соковитий салат - страва Азербайджанської кухні. Для заправки салату краще використовувати нерафіновану олію, щоб страва була більш ароматною і смачною. Для салату «Шемахінський» краще брати пісну яловичину. Ріпчасту цибулю маринують протягом 15-20 хвилин в 9% оцті. Бажано розвести його водою в пропорції дві частини оцту і одна частина води. Салат «Шемахінський» у підсумку виходить дуже ситним, ароматним, зовні красивим і апетитним, і до того ж досить корисним.

Ingredients for the recipe

Boiled Beef Tongue
1049.00

Boiled Beef Tongue

per 1 kg

Ingredients

Boiled Beef Tongue

200 г.

Onion

1 шт.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1/4 склянки

Aro Pickled cucumbers 3l

100 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Parsley 70g

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і скласти в миску, залити оцетом. Залишити на 10-15 хвилин.

02

Огірки нарізати соломкою. Листя салату і зелень петрушки промити, обсушити.

03

Змішати в мисці м'ясо, цибулю і огірки, посолити, поперчити за смаком, заправити соняшниковою олією.

04

На тарілки розкласти листя салату, зверху викласти приготований салат, прикрасити розрізаними на четвертинки помідорами і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min