
Салат "Шемахінський"
Цей неймовірно легкий і соковитий салат - страва Азербайджанської кухні. Для заправки салату краще використовувати нерафіновану олію, щоб страва була більш ароматною і смачною. Для салату «Шемахінський» краще брати пісну яловичину. Ріпчасту цибулю маринують протягом 15-20 хвилин в 9% оцті. Бажано розвести його водою в пропорції дві частини оцту і одна частина води. Салат «Шемахінський» у підсумку виходить дуже ситним, ароматним, зовні красивим і апетитним, і до того ж досить корисним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Boiled Beef Tongue
200 г.
Onion
1 шт.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1/4 склянки
Aro Pickled cucumbers 3l
100 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Parsley 70g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і скласти в миску, залити оцетом. Залишити на 10-15 хвилин.
02
Огірки нарізати соломкою. Листя салату і зелень петрушки промити, обсушити.
03
Змішати в мисці м'ясо, цибулю і огірки, посолити, поперчити за смаком, заправити соняшниковою олією.
04
На тарілки розкласти листя салату, зверху викласти приготований салат, прикрасити розрізаними на четвертинки помідорами і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores