Салат із печінки тріски з грінками - Image

Салат із печінки тріски з грінками

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

У радянський період великою популярністю користувалася печінка тріски. Часи змінюються, однак ці рибні консерви як любили, так і люблять. Не дивлячись на те, що печінка тріски – сама по собі самодостатня і ситна закуска, це зовсім не виключає можливість приготувати з її участю оригінальні та смачні страви. Тому Вашій увазі салат із печінки тріски з грінками. Перед додаванням консервів в салатницю необхідно злити олію з банки. При бажанні можете кожен шматочок печінки обсушити на паперових серветках, щоб прибрати зайвий жир. Грінки виступають своєрідним «амортизатором» жирності салату: вони не тільки вберуть у себе сік, що виділився, але й урізноманітнять смак і консистенцію страви.

Ingredients

Печінка тріски консервована

200 г.

Яйце куряче

3 шт.

Кукурудза консервована

170 г.

Майонез

30 г.

Хліб

120 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи злити рідину. Печінку тріски розім'яти виделкою.

02

Деко застелити пергаментним папером. Хліб нарізати кубиками і підсушити 20 хвилин. Всі інгредієнти (крім грінок) з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити салат грінками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат із печінки тріски з грінками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua