
Салат "Нісуаз"
Салати люблять робити всі. Адже, вони за звичай дуже швидко готуються , а результат завжди радує. Салати бувають дуже різними. І серед цього розмаїття і великої кількості рецептів потрібно вміти вибрати рецепти салатів, які стануть улюбленими у вашій родині. Але як дізнатися який рецепт салату вибрати? Ми вам у цьому допоможемо. Сьогодні ми пропонуюємо приготувати вам вишуканий знаменитий салат французького міста Ніцци зі свіжих овочів, варених яєць, анчоусів і оливкового масла. Не сумнівайтеся такий салат стане вашим улюбленим. Цей салат подають в кращих ресторанах світу. Ми ж вам радимо його приготувати вдома і насолодитися його прекрасним смаком не виходячи з дому в світ.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Warsaw Salad
1 качан
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Rizzoli Salted Anchovy Fillet in Oil 380g
8 шт.
Tuna in Oil 160g
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Onion
1 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Chudova Marka Green Bean Salad 300g
200 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 мл.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
8 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
9 ст. л.
Garlic
2 зубчики
Basil in Pot
8 листочків
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати для заправки 7 ст. л. оливкової олії, 1 роздавлений зубчик часнику, базилік, винний оцет, сіль і перець.
02
Стручкову квасолю варити 5 хвилин, відкинути на друшляк і облити холодною водою.
03
Розігріти 2 ст. л. оливкової олії, додати 1 роздавлений зубчик часнику і квасолю. Готувати 2 хвилини. Остудити, полити лимонним соком.
04
Салат розібрати на листя, порвати їх в миску. Помідори і цибулю порізати, зварити яйця. Перець очистити, нарізати скибочками. Варені яйця очистити і порізати на четвертинки.
05
Салат викладати кілька разів шарами: салат, цибулю, помідори, квасолю і перець.Залити заправкою. Зверху викласти тунець, яйця, маслини і анчоуси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores