Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи - Image

Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страви в горщиках користуються досить заслуженою популярністю. Цей зручний спосіб приготування має багато переваг. Участь господині в процесі приготування зводиться до мінімуму. Господиня в цей час може переключитися на приготування чого-небудь іншого. У стравах із горщиків менше жирів, а продукти повністю зберігають смак і аромат. В результаті приготування виходять смачні, соковиті і апетитні страви. До столу їх можна подавати в тому ж посуді, в якому вони готувалися. У процесі приготування рису з м'ясом у горщику по-перуанськи телятину можна замінити свининою, замість печериць використовувати білі гриби, а маргарин замінити рослинним маслом.

Ingredients for the recipe

Steak Meat
444.90 - 456.90

Steak Meat

per 1 kg

Ingredients

Steak Meat

400 г.

White Cabbage

500 г.

Steamed Rice

100 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Packaged Green Peppers

2 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Garlic

1 шт.

Pripravka ground red pepper 20g

1 ч. л.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

2 ст. л.

Meat broth Big spoon 10g

1 л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати кубиками, цибулю подрібнити. Розігріти сковороду з маргарином, викласти на сковороду м'ясо з цибулею, обсмажити.

02

Капусту нашаткувати, перець нарізати кільцями, гриби нарізати. Додати в сковороду до м'яса овочі, злегка обсмажити.

03

Викласти в горщики суміш із сковороди, залити бульйоном, поставити в духовку на 20-30 хвилин.

04

Попередньо, відварити рис до напівготовності, додати рис в горщики, повернути в духовку на 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min