Рататуй з кальмаром - Image

Рататуй з кальмаром

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

«Ароматно, яскраво, насичено». Ось такі асоціації виникають, коли згадуєш про цю традиційну овочеву страву родом з французького Провансу. Вона стала настільки популярною, що навіть увічнена в однойменному мультфільмі. За технологією приготування і складом інгредієнтів цей кулінарний шедевр дуже нагадує угорське лечо. Ви вже здогадалися? Відкриваємо перед Вами всі карти: мова піде про рататуй – запечену в духовці суміш з перців, кабачків, баклажанів і томатів. Ну і, звичайно ж, пряні середземноморські спеції, що створюють неперевершений аромат. Загалом, класика світового вегетаріанського меню. Однак без приємних експериментів не обійтися: додаємо морський делікатес – ніжний кальмар.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

25 мл.

Packed Onion from 3kg

120 г.

Packaged Green Peppers

120 г.

Zucchini

400 г.

Pink Tomato in Packing

400 г.

Garlic

20 г.

Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg

400 г.

Akvulya Still Water 2l

50 мл.

Spice Pepper Mix

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Кальмари ошпарити окропом і зняти шкірку. Нарізати кальмар кільцями.

02

Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою або кубиками.

03

Цукіні помити, очистити від шкірки і нарізати скибочками або кубиками. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

04

Цибулю і часник обсмажити на рослинній олії. Потім додати болгарський перець, цукіні, помідори і готувати 4-5 хвилин.

05

Додати води, накрити кришкою і готувати 10 хвилин. Потім додати кальмар, спеції і тушкувати близько 2 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min