Гарбузово-рисовий пудинг - Image

Гарбузово-рисовий пудинг

Number of servings: 8Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту - гарбузово-рисового пудингу. Такий десерт дуже добре підійде до вечірнього чаю або ранкової кави. Гарбузово-рисовий пудинг - це в першу чергу вітамін С, який особливо цінний в осінній період, завдяки вмісту в пудингу апельсинового соку і гарбуза. А також вітаміни групи В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Цей вітамін допоможе позбутися прищів і зробити нігті міцними і красивими, а волосся пишним і здоровим. Наявні в гарбузі вітаміни А і Е є головною перешкодою, що не дозволяє з'явитися раннім зморшкам і передчасним ознакам старіння.

Ingredients

Рис

450 г.

Молоко

1 л.

Цукор

200 г.

Терта цедра апельсина

1 ч. л.

Апельсиновий сік

100 г.

Гарбуз

200 г.

Сіль

за смаков

Preparation steps

01

Змішати рис, молоко, цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і сіль.

02

Дати закипіти. Варити рис на маленькому вогні 25 хвилин, помішуючи.

03

Порізати гарбуз кубиками, відварити в окремій ємності до м'якості. Додати в рис, накрити кришкою і дати трохи постояти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гарбузово-рисовий пудинг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua