
Пісний грибний суп
Цей пісний суп з грибами дуже ніжний і легкий. Замість печериць можна використовувати будь-які інші свіжі, їстівні гриби, наприклад, лисички, маслюки, дощовики, рижики, сироїжки, трюфелі та інші. Якщо ви використовуєте не парникові гриби, а ті, які були зібрані в лісі, то під час чищення треба видалити зі старих і перезрілих грибів спороносную частина, яка містить велику кількість алкалоїдів, шкідливих для людського організму. Пісний суп можна готувати цілий рік. Якщо немає можливості використовувати свіжі та сушені гриби, то можна замінити їх маринованими і солоними грибами. Пісний суп з грибами подається до обіднього столу в гарячому вигляді як перше гаряче блюдо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
500 г.
Packed Potatoes
600 г.
Carrots
150 г.
Onion
150 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Гриби дрібно нарізати, цибулю дрібно порубати, моркву натерти на дрібній тертці, картоплю нарізати кубиками.
02
Обсмажити моркву і цибулю на соняшниковій олії протягом 5 хвилин при закритій кришці.
03
Додати 2 л. гарячої води, гриби, картоплю, сіль, перець. Закрити кришку, варити 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores