Свинина в апельсиновій глазурі - Image

Свинина в апельсиновій глазурі

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Існує багато рецептів запікання свинини. Також існує багато соусів до неї. Ми пропонуємо вам новий і незвичайний соус з апельсинового соку, цедри, імбиру, соєвого соусу і меду. Ці інгредієнти помітно освіжать класичну запечену свинину і додадуть їй шарму. Приготувавши і красиво прикрасивши страву, ви отримаєте масу компліментів від друзів або близьких, взагалі від тих, кому пощастить ласувати цією стравою. Інгредієнти соусу змусять усіх довго гадати, що ж ви такого чародійного додали, що зробило цей смак свинини незабутнім. Приготуйте цю страву і здивуйте своїми кулінарними здібностями і фантазією інших і, навіть, самого себе.

Ingredients

Свинина

1 кг.

Апельсини

1 шт.

Імбир тертий

1 ст. л.

Соус соєвий

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем, і обмастити з усіх боків рослинною олією. Покласти м'ясо на змащене олією деко.

02

Запікати в духовці при температурі 180°С 70 хвилин.

03

Приготувати апельсиновий сироп. Для цього апельсин вимити й обсушити. За допомогою дрібної терки з половини або з третьої частини апельсина зняти цедру. Потім розрізати апельсин навпіл, і з обох половинок вичавити сік.

04

Очистити корінь імбиру і натерти його на дрібній тертці. У мисці з'єднати апельсиновий сік, цедру, імбир, соєвий соус і мед. Все добре перемішати і поставити на сильний вогонь. Варити сироп  до загусання.

05

Вийняти м'ясо з духовки, обмазати його сиропом і запікати ще 10 хвилин. За цей час м'ясо можна ще 2 рази змастити сиропом. Готову свинину викласти на листя салату і прикрасити кружальцями апельсинів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинина в апельсиновій глазурі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua