
Свинина в пиві
Всім відомо, кудою простягається стежка до серця чоловіка. А якщо ж ви приготували м'ясо, то чоловік оцінить це ще більше. Свинина в пиві порадує будь-якого гурмана. Хоч на приготування страви потрібно витратити трохи часу і зусиль, але мета виправдає всі засоби - це ми вам обіцяємо. Завдяки великій кількості компонентів свинина буде м'якою, запашною. Крім того, це дуже ситна страва, яка складе чудову компанію будь-якому гарніру. Паприка, цибуля, цукор і гірчиця додадуть смаку пікантності, певну гостру солодкість. Порадуйте коханого відмінним блюдом і він буде старатися для вас ще більше. Приємного апетиту!
Ingredients
Свинина
600 г.
Цибуля
2 шт.
Паприка мелена
1 ч. л.
Перець чорний мелений
1 ч. л.
Помідори
200 г.
Соняшникова олія
20 мл.
Гірчиця
3 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Цукор коричневий
10 г.
Пиво світле
250 мл.
Preparation steps
01
М'ясо порізати середніми кубиками, жир обрізати. Жарити на олії свинину з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки 20 хвилин.
02
Додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Смажити 3 хвилини. Додати гірчицю, цукор, сіль, паприку і перець.
03
З помідор зняти шкірку, нарізати маленькими кубиками. Додати до м'яса. Влити пиво і тушкувати 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores