
Піца з креветками і цукіні
Цікаво, що прототипи піци були відомі ще у стародавніх греків і римлян - страви подавалися на скибах хліба. На початку шістнадцятого століття, коли в Італію стали завозити помідори, в Неаполі з'явився прообраз сучасної італійської піци. Сьогодні піцу люблять у багатьох країнах. Змінюються люди, змінюється світ навколо нас, видозмінюються начинки для піци - але кругла корж, томати та розплавлений сир залишаються незмінні. Пропонуємо вам приготувати наш варіант піци з креветками і цукіні. Всього двадцять хвилин - і справжня домашня піца випромінює божественний аромат на вашому столі. Ніжний цукіні надає нашому виробу соковитість і присмак літа, креветки - пікантність і екстравагантність, а поєднання часнику і перцю чилі привносить гостроту смаку, аромат і характер. Приємного апетиту!
Ingredients
Основа для піци
1 шт.
Томатна паста
20 мл.
Моцарела
250 г.
Цукіні
3 шт.
Креветки
10 шт.
Часник
1 зуб.
Чилі
1 шт.
Лимонний сік
10 мл.
Вершковий сир
125 г.
Preparation steps
01
На основу нанести томатну пасту.
02
Цукіні нарізати тоненькими шматочками і полити лимонним соком і оливковою олією, посолити і поперчити.
03
У сковороді змішати креветки, часник, чилі і обсмажити до напівготовності креветок..
04
На основу для піци викласти моцарелу, нарізану на шматочки. Наверх викласти шар цукіні і креветок.
05
Випікати 10 хвилин до золотавої скоринки (основи).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores